This website is created by Younos

Hi Ik ben Younos,

U weet wat ze zeggen; een eerste indruk kan je maar één keer maken. Het uiterlijk van de website van u bedrijf kan doorslaggevend zijn voor de eerste indruk. U website is de visitekaart van uw organisatie. Hoe complex of veelzijdig u organisatie het ook is, ik help je alles logisch te presenteren. Met een slimme structurele en functionele vormgeving aan uw website zorg ik voor meer bezoekers. Als webdesigner zorg ik ervoor dat de uitstraling en imago van uw bedrijf overzichtelijk en professioneel overkomen bij de bezoekers.

Webdesign in uw huisstijl
Mijn aanpak is anders dan andere webdesigners. Ik laat het webdesign volledig aansluiten aan uw huisstijl. Afhankelijk van uw wens kan ik complete, enkel/of meertalige, website ontwerpen aan de hand van een bestaand website of huisstijl. In overleg kan ik uiteraard ook met een volledig nieuw en fris ontwerp komen, hierdoor krijgt iedere website zijn unieke huisstijl.

Online marketing: SEA & SEO
Na de realisatie van uw website wilt u natuurlijk goed gevonden kunnen worden op Google. Ook voor een hoge positie in organische zoekresultaten heb je goed webdesign nodig. Om zo hoog mogelijk te score bij Google dient uw website vooral gebruikersvriendelijk moeten zijn. Aan de achterkant van uw website bouw ik interne links en slimme routes. Elke bedrijf streeft natuurlijk om op nummer 1 pagina te komen in de zoekresultaten van Google. Wilt u ook op nummer 1 pagina staan van Google, wacht dan niet langer en neem contact. Als webdesigner heb ik ruim 5 jaar ervaring met search engine advertisement (SEA) en search enige optimization (SEO), hierdoor kan ik effectief uw website met Google integreren. Dit leidt in de praktijk aan enorme toename van unieke bezoekers.

Toekomstgericht
Even terug naar het begin. Na een kort gesprek is uw website helemaal zoals u het hebben wilt en wellicht ook nog geïntegreerd met SEA of SEO, maar wat nou als u op gegeven moment u bedrijf wilt uitbreiden met andere activiteiten. Wellicht wilt u een winkelwagen koppelen aan uw bestaande website? Dit is geen enkel probleem. Aangezien ik al voorwerk in handen heb, kan ik uw website zo in een handomdraai aanpassen zoals u het wenst. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact!

Contact

Hoe werkt het?
Naast mijn huidige HBO opleiding bouw ik graag websites. Dit doe ik inmiddels al ruim 6 jaar, hierdoor heb ik wat aardig voorkennis van HTML, PHP, Adobe programma’s, CMS, servers en Google.

Dit is hoe ik werk:
Fase 1: Design op maat. Dit is de eerste fase en in deze fase probeer ik na een kort gesprek met u met een voorbeeld te komen hoe u website eruit zult gaat zien. (5 dagen)
Fase 2: Testfase van de website. In deze fase is de website bijna helemaal gereed voor lancering, maar dit gaan wij samen testen en met goedkeuring van u dan is de website rond.(1 dag)
Fase 3: Lancering van de website: in deze fase wordt de website met succes gelanceerd. (1 dag)

Dit proces neemt circa 7 dagen qua werk in beslag, dus u heeft binnen 7 werkdagen gegarandeerd een frisse nieuwe website bij mij als webdesigner. Dit is vooral afhankelijk van uw wensen. Aangezien ik vanuit huis werk kom ik graag naar u toe en ik reken geen reiskosten.

Wacht niet langer en neem contact via telefoon 06 34 30 37 26 of per mail yaminzadah@hotmail.com.

Catering